/ by /   Uncategorized / 0 comments

Ellen Vos wint BK Mechelen en is meest regelmatige ruiter Antarès criterium!

In de paardensport is het elk jaar uitkijken naar de maand december. Tijdens de periode van 26 tot 30 december staat alles in het teken van Jumping Mechelen. En ook onze Belgische studentenruiters krijgen jaarlijks de kans om hier te schitteren en zich te bewijzen. Op 27 december kwamen een 35-tal studentenruiters aan de start in een 1m20-proef met aparte barrage. Slechts 6 deelnemers wisten de basisomloop foutloos af te werken. Daarvan wisten ook 4 combinaties in de barrageronde foutloos te blijven.

De overwinning was hier weggelegd voor Ellen Vos. Met haar trouwe viervoeter Deauville eindigde ze haar barrage in 38.80 seconden. Op de tweede plaats vinden we de voorzitter van de BVSR terug. Jolien Staes en Benetton De La Pomme finishten hun barragerit in 50.53 seconden. Ian Boons mocht met Espoir de top 3 vervolledigen (41.50 seconden).

Volgende deelnemers klasseerden zich ook en kregen een leuke naturaprijs:
4. Morgane Arickx – Son Altesse Royal (44.62 sec)
5. Noor Paridaans – Chablis BW (8 strafpunten – 38.72 sec)
6. Lauren Jaubin – Angel Z

Wij willen ook onze trouwe sponsor Antarès bedanken! Dankzij Antarès mocht Ellen Vos als meest regelmatige ruiter van ons criterium een mooie prijs in ontvangst nemen. Proficiat!

Jolien Staes
Ian Boons
Morgane Arickx

 

 

 

 

 

 

 

Noor Paridaans
Lauren Jaubin

 

SHARE THIS