Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
03/11: Verkleedproef in Sentower Park voor de laatste manche van het Antarès criterium – Studentriders.be 03/11: Verkleedproef in Sentower Park voor de laatste manche van het Antarès criterium – Studentriders.be

03/11: Verkleedproef in Sentower Park voor de laatste manche van het Antarès criterium

9:00pm @ 3 Nov 2018

11:00pm @ 3 Nov 2018

€ Gratis voor leden

Nationaal

Sentower Park, Leemkuilstraat 21, 3660 Opglabbeek

Op zaterdag 3 november gaat onze laatste manche van het Antarès criterium van start. Deze manche zal plaatsvinden in Sentower Park (Opglabbeek). Dit betekent ook meteen de laatste kans om punten te sprokkelen voor het BK der studentenruiters in Mechelen. Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. De proef, die zal verreden worden over een hoogte van 1m15, start omstreeks 21u. Bovendien zal dit een verkleedproef zijn met thema: Halloween. Vergeet je dus zeker niet te verkleden!

Verzeker je deelname voor de finale tijdens Jumping Mechelen en schrijf je in voor de laatste manche door te mailen naar nationaal@studentriders.be VOOR 31 OKTOBER, met vermelding van de wedstrijd + naam paard(en) en ruiter. De top 3 in Jumping Mechelen wordt verwend met mooie prijzen gesponsord door Antarès. Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur, zij helpen je met plezier verder.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Slechts 30 deelnemers krijgen de kans om in Sentower Park te strijden voor de overwinning. Elke ruiter/amazone mag slechts deelnemen met 2 paarden!

Voor meer actuele info, bekijk dan ons evenement op Facebook en vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten.

Hopelijk tot dan!