Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
Studentenproef Haras de Longpré (Waals-Brabant) – Studentriders.be Studentenproef Haras de Longpré (Waals-Brabant) – Studentriders.be

Studentenproef Haras de Longpré (Waals-Brabant)

6:00pm @ 4 Aug 2018

8:00pm @ 4 Aug 2018

€ Gratis voor leden

Nationaal

Rue de Longpré 17, Incourt

Ook dit jaar verleggen we onze grenzen want op 4 augustus zijn we te vinden in Haras de Longpré in Incourt in Waals Brabant! Het parcours wordt verreden over een hoogte van 1m10 en telt mee voor het Antarès criterium. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der Studentenruiters op Jumping Mechelen!

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be en dit graag voor 1 augustus. Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur, zij helpen je met plezier verder.

Het exacte startuur wordt later meegedeeld.

Vergeet je zeker niet aanwezig te zetten op ons evenement op Facebook.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent!