Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
Studentenproef Antarès criterium in Massenhoven – Studentriders.be Studentenproef Antarès criterium in Massenhoven – Studentriders.be

Studentenproef Antarès criterium in Massenhoven

6:00pm @ 29 Sep 2018

8:00pm @ 29 Sep 2018

€ Gratis voor leden

Nationaal

Hippisch centrum Massenhoven, Kanaalstraat 14

Op 29 september zijn de studentenruiters welkom in het Hippisch centrum Massenhoven voor ondertussen al de 7de manche van het gekende Antarès criterium. Het einde van ons criterium nadert stilaan dus neem deel aan de laatste selectieproeven om jouw deelname aan het BK der studentenruiters in Mechelen te verzekeren.

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be en dit graag voor 28 september. Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur, zij helpen je met plezier verder.

Het exacte startuur wordt later meegedeeld.

Vergeet je zeker niet aanwezig te zetten op ons evenement op Facebook.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent!

Heb je nog niet genoeg punten gesprokkeld om deel te nemen aan de finale tijdens Jumping Mechelen? Of wil je jouw positie nog wat meer versterken? Neem dan zeker deel en schrijf je in!