Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
13/10: Studentendag Rijkevorsel met proef Antarès criterium & verkiezingen nieuw bestuur! – Studentriders.be 13/10: Studentendag Rijkevorsel met proef Antarès criterium & verkiezingen nieuw bestuur! – Studentriders.be

13/10: Studentendag Rijkevorsel met proef Antarès criterium & verkiezingen nieuw bestuur!

11:00am @ 13 Oct 2018

6:00pm @ 13 Oct 2018

€ Gratis voor leden

Nationaal

RC de Coolsdreef, Senator Coolsdreef 10, 2310 Rijkevorsel

Op 13 oktober zijn de studentenruiters, net zoals vorig jaar, voor de studentendag welkom op het domein van manège RC de Coolsdreef in Rijkevorsel (Antwerpen). Tijdens onze studentendag zullen er verschillende proeven ter beschikking staan (zowel jumping als dressuur). Op deze dag vindt ook de voorlaatste manche plaats van het gekende Antarès criterium. Het einde van ons criterium nadert dus neem deel aan de laatste selectieproeven om jouw deelname aan het BK der studentenruiters in Mechelen te verzekeren.

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Leden van manège RC de Coolsdreef kunnen starten aan 5 euro per proef. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

De proeven waaraan deelgenomen kan worden, zijn de volgende:
Proef 1: Dressuurproef L2
Proef 2: 70 cm
Proef 3: 90 cm
Proef 4: 1m15 (manche Antarès criterium, finale in Mechelen)
Proef 5: Masters (winnaar ontvangt indien lid wildcard voor Mechelen. Extra voorwaarde: minstens 4 deelnemers)

Voor de start van de manche die telt voor het Antarès criterium zal het nieuwe bestuur van de Belgische studentenruiters verkozen worden. Nieuwe mensen zijn zeker en vast welkom, ook als je tot nu toe nog niet in aanraking geweest bent met de BVSR! Zo maak jij misschien binnenkort wel deel uit van onze organisatie. Je kan hier als aanwezig lid ook jouw stem uitbrengen! Het is dus zeker de moeite waard om na de proeven nog even te blijven.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt en aan welke proeven je zal deelnemen naar nationaal@studentriders.be en dit graag VOOR 9 OKTOBER. Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur, zij helpen je met plezier verder.

Exacte starturen worden later meegedeeld.

Vergeet je zeker niet aanwezig te zetten op ons evenement op Facebook.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent!