Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
24/11: Rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen – Studentriders.be 24/11: Rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen – Studentriders.be

24/11: Rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen

9:00pm @ 24 Nov 2018

11:00pm @ 24 Nov 2018

€ Gratis voor leden

Nationaal

Azelhof, Aarschotsesteenweg 201, 2500 Koningshooikt

Op deze selectieproef maken leden die niet via het criterium geselecteerd zijn toch kans op een plaatsje voor het Belgisch Kampioenschap der studentenruiters tijdens Jumping Mechelen. De selectieproef zal plaatsvinden op zaterdag 24 november in het Azelhof (Lier). Om aan deze wedstrijd te kunnen deelnemen moet je lid zijn. Leden kunnen gratis deelnemen aan deze rechtstreekse selectieproef.

Mensen die geen lid zijn betalen 15 euro inschrijvingsgeld. Iedereen die vorig jaar deelgenomen heeft aan het BK der studentenruiters, kan nu dus ook nog deelnemen aan de selectieproef voor dit jaar aangezien Mechelen het eerste evenement is van het studentenjaar. Andere mensen kunnen uiteraard ook nog steeds lid worden en deelnemen aan al onze evenementen (zie onze Facebookpagina voor een overzicht).

Deze rechtstreekse proef moeten de studentenruiters zich verkleden. Welke proef er zal verreden worden, wordt later doorgegeven. Ook het verkleedthema wordt binnenkort gecommuniceerd. De combinaties die niet verkleed zijn, zullen 5 seconden extra aangerekend worden. Het exacte startuur zal later nog meegedeeld worden (schatting: 21u-22u).

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen VOOR 21 NOVEMBER met daarin jouw naam en die van jouw paard(en) naar nationaal@studentriders.be. Wees er als de kippen bij want de startplaatsen zijn beperkt tot 32 combinaties!  Elke ruiter/amazone kan slechts starten met 1 paard.

De eerste 8 geklasseerde ruiters die lid zijn van de vereniging klasseren zich zo voor het Belgisch Kampioenschap der studentenruiters te Mechelen. Wil je deelnemen in Mechelen, dan dien je het lidgeld voor 2019 (€50) meteen te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden tot en met november 2019.

Meer informatie over de studentenruiters kan je vinden op www.studentriders.be. Voor meer actuele info, bekijk dan ons evenement op Facebook en vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten (volgt later).

Hopelijk tot dan!