Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
31-07: Studentenproef Antarès criterium Flanders Horse Event Beervelde – Studentriders.be 31-07: Studentenproef Antarès criterium Flanders Horse Event Beervelde – Studentriders.be

31-07: Studentenproef Antarès criterium Flanders Horse Event Beervelde

8:30pm @ 31 Jul 2019

10:00pm @ 31 Jul 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Flanders Horse Event, Bosmansdreef, 9080 Beervelde

Op woensdagavond 31 juli zijn de studentenruiters voor het eerst te gast tijdens Flanders Horse Event in Beervelde. Onze proef zal van start rond 20u30. Het betreft een verkleedproef barema A 2 fasen hoogte 1m10-1m15 welke zal meetellen voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen de 8ste manche waar onze leden punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Sfeer verzekerd en mocht je naast dorst ook honger hebben kan je terecht voor een overheerlijke BBQ in de publiekstent! We rekenen op een talrijke opkomst zowel van ruiters als supporters.

Inschrijven?

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Lid kan je worden als je studeert en tussen de 17 en 28 jaar bent. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Opgepast: de proef wordt beperkt tot 40 combinaties. Wees er dus snel bij! Wegens de limiet staan we voorlopig maar 2 paarden per deelnemer toe. Dit aantal kan later nog gewijzigd worden.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef Flanders Horse Event’.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op de website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het  bestuur. Zij helpen je met plezier verder.

Voor actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement.

Wil je alvast op de hoogte zijn van onze komende wedstrijden? De kalender van de Belgische Studentenruiters en het reglement vind je hier terug. Er staan er nog heel wat op de agenda!