Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
30-03: Studentendag De Katershoeve dressuur en jumping mét o.a. manche Antarès criterium – Studentriders.be 30-03: Studentendag De Katershoeve dressuur en jumping mét o.a. manche Antarès criterium – Studentriders.be

30-03: Studentendag De Katershoeve dressuur en jumping mét o.a. manche Antarès criterium

12:00pm @ 30 Mar 2019

12:00pm @ 30 Mar 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Katerstraat 11, 2990 Wuustwezel

Het is weer zover! Een nieuw outdoor seizoen vol sfeer, gezelligheid, paardenplezier, zon, pintjes, jenever,… staat voor de deur! We openen het zomerseizoen met een studentendag in De Katershoeve in Loenhout op zaterdag 30 maart. Leden en niet-leden hebben de kans op deel te nemen aan maar liefst 5 proeven waarvan ook 1 dressuurproef. We werken met opbouwende parcours, een ideale leerkans voor paard en ruiter!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Dressuur: Niveau 1 – proef 3   (geldt voor het dressuurcriterium)
  • Springproef: 70-80 cm
  • Springproef: 90-100 cm
  • Manche Antarès criterium: 110-115 cm
  • Showproef: de Masters!

In de proef 110-115 cm zijn er punten te verdienen voor het Antares criterium, waarvan de finale gereden zal worden tijdens Jumping Mechelen. Aan iedereen die zich reeds lid heeft gemaakt, hoeft NIETS meer te betalen. Je kan deelnemen zo veel je zelf wil!
Ook niet-studenten en niet-leden kunnen heel de dag deelnemen voor €10 per combinatie per proef.

Om jullie een richtuur mee te geven, vorig jaar is het dressuuronderdeel gestart om 12u.

Hoe schrijf je in?

Stuur een mailtje naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentendag Loenhout’.
Vermeld duidelijk de proeven waar je aan wilt deelnemen, jouw naam en de naam van het paard. Ponyruiters en -amazones kunnen ook deelnemen aan de dressuurproef en de eerste 2 springproeven! De inschrijvingen openen vandaag en sluiten op 26/03/2019 om 23u59.

Voor actuele info, waaronder tijdsschema, startlijsten,… vind je op ons Facebookevenement (volgt later). Richturen zijn nog niet bekend!

Hopelijk mogen wij jullie talrijk verwelkomen! Een studentendag is de ideale gelegenheid om sport en plezier te combineren. Je leert er verschillende leden beter kennen!