Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
28-09: Studentendag Zele met o.a. manche Antarès criterium – Studentriders.be 28-09: Studentendag Zele met o.a. manche Antarès criterium – Studentriders.be

28-09: Studentendag Zele met o.a. manche Antarès criterium

10:00am @ 28 Sep 2019

5:00pm @ 28 Sep 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Oefenterrein LRV Zele, Neereindestraat, Zele

Het is weer zo ver! Onze tweede studentendag van het jaar staat op het programma op zaterdag 28 september. Iedereen is welkom op het oefenterrein van LRV Zele in de Neereindestraat te Zele. Ruiters en amazones kunnen deelnemen aan verschillende proeven, zowel springen als dressuur. Leden en niet-leden hebben de kans op deel te nemen aan maar liefst 5 proeven waarvan ook 1 dressuurproef. We werken met opbouwende parcours, een ideale leerkans voor paard en ruiter! Wanneer dressuur en springen van start zal gaan, wordt later nog gecommuniceerd. Dit zal afhangen van het aantal deelnemers op de studentendag

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Dressuur: Niveau 1 – proef 3  (geldt voor het dressuurcriterium)
  • Springproef: 70-80 cm
  • Springproef: 90-100 cm
  • Manche Antarès criterium: 115 cm
  • Springproef: 120 cm (wildcard te verdienen voor BK indien genoeg deelnemers)

In de proef 115 cm zijn er punten te verdienen voor het Antares criterium, waarvan de finale gereden zal worden tijdens Jumping Mechelen. Dit is de voorlaatste manche van het criterium! Aan iedereen die zich reeds lid heeft gemaakt, hoeft NIETS meer te betalen. Je kan deelnemen zo veel je zelf wil!

Ook niet-studenten en niet-leden kunnen heel de dag deelnemen voor €10 per combinatie per proef.

Hoe schrijf je in?

Stuur een mailtje naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentendag Zele’.
Vermeld duidelijk de proeven waar je aan wilt deelnemen, jouw naam en de naam van het paard. Ponyruiters en -amazones kunnen ook deelnemen aan de dressuurproef en de eerste 2 springproeven! Als je meerdere paarden rijdt tijdens de manche die telt voor het BK, geef dan door welk paard die dag telt voor het criterium. Zo houden we het eerlijk voor de deelnemers die slechts 1 paard hebben. De inschrijvingen openen vandaag en sluiten op dinsdag 24/09/2019 om 23u59.

Voor actuele info, waaronder tijdsschema, startlijsten,… vind je op ons Facebookevenement van studentendag Zele.

Hopelijk mogen wij jullie talrijk verwelkomen! Een studentendag is de ideale gelegenheid om sport en plezier te combineren. Je leert er verschillende leden beter kennen!