Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
27-12: Belgisch Kampioenschap der Studentenruiters tijdens Jumping Mechelen – Studentriders.be 27-12: Belgisch Kampioenschap der Studentenruiters tijdens Jumping Mechelen – Studentriders.be

27-12: Belgisch Kampioenschap der Studentenruiters tijdens Jumping Mechelen

8:15am @ 27 Dec 2019

10:00am @ 27 Dec 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Jumping Mechelen, Plattebeekstraat, 2800 Mechelen

Net zoals elk jaar vindt de finale van het Antarès criterium plaats tijdens Jumping Mechelen. Deze keer strijden de Belgische Studentenruiters op vrijdag 27 december om de titel van Belgisch Kampioen der Studentenruiters 2018. Leden konden zich hiervoor selecteren op basis van het Antarès criterium/de rechtstreekse selectieproef of een wild card die ze ontvingen doorheen het jaar.

Het BK wordt gezien als de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dit betekent dat iedereen die geselecteerd is en wil deelnemen in Jumping Mechelen VOOR X/12/2019 zijn lidgeld voor 2020 (50 EUR, inclusief VLP-verzekering) gestort moet hebben op het rekeningnummer van de BVSR: BE64 0013 0857 4052. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden tot en met november 2020.

De proef op het BK zal een barema A zijn met aparte barrage over een hoogte van 1m20. Onze proef start omstreeks 8u15 dus wees tijdig aanwezig om je aan te melden en jouw bandjes af te halen. Meer info vind je op www.jumping-mechelen.com.

Op dit evenement zal ook een mooie naturaprijs van Antarès geschonken worden. Diegene met de hoogste score in het criterium en dus ook de meest regelmatige ruiter/amazone genoemd kan worden, mag op 27 december de prijs mee naar huis nemen.

Wie o wie selecteert zich voor het BK? Je komt het weldra op onze website te weten! De startlijsten komen in december online. Meer info kan je steeds vinden op het Facebookevenement (volgt later).

Meer informatie over de studentenruiters kan je vinden op www.studentriders.be. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen in Mechelen!