Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
26-07: Studentenproef Antarès criterium Jumping Horseman Stal Mivaro – Studentriders.be 26-07: Studentenproef Antarès criterium Jumping Horseman Stal Mivaro – Studentriders.be

26-07: Studentenproef Antarès criterium Jumping Horseman Stal Mivaro

7:00pm @ 26 Jul 2019

8:30pm @ 26 Jul 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Stal Mivaro, Predikherenstraat 6, 1703 Dilbeek

Op vrijdagavond 26 juli zijn de studentenruiters voor het eerst welkom bij Stal Mivaro tijdens Jumping Horseman. Het startuur is momenteel nog niet zeker.

De studentenproef zal een verkleedproef worden. Het soort parcours is nog niet bekend. Wat we al zeker weten, is dat de proef zal meetellen voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen de 7de manche waar onze leden punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Lid kan je worden als je studeert en tussen de 17 en 28 jaar bent. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef stal Mivaro’.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur. Zij helpen je met plezier verder.

Voor actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement (volgt later).

Wij hopen alvast dat jij erbij bent! De BVSR is alvast heel blij dat we jaar na jaar nieuwe locaties weten te strikken, waarvoor dank aan alle organisaties!

Wil je op de hoogte zijn van onze komende wedstrijden? De kalender van de Belgische Studentenruiters en het reglement vind je hier terug. Er staan er nog heel wat op de agenda!