Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
21-02: Eerste studentenproef Antarès criterium 2020 tijdens Flanders Horse Expo – Studentriders.be 21-02: Eerste studentenproef Antarès criterium 2020 tijdens Flanders Horse Expo – Studentriders.be

21-02: Eerste studentenproef Antarès criterium 2020 tijdens Flanders Horse Expo

7:00pm @ 21 Feb 2020

10:00pm @ 21 Feb 2020

€ Gratis voor leden

Nationaal

Flanders Horse Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

2020 is nog maar net begonnen en hier zijn we al met de 1ste studentenproef van onze kalender van 2020. Op vrijdag 21 februari zijn we voor onze nationale wedstrijd, die telt voor het Antarès criterium, te gast bij Flanders Horse Expo in Gent. Deze proef zal een verkleedproef zijn en zal plaatsvinden van 19u tot 22u in hal 3.

De BVSR zal in samenwerking met FHE een opbouwend parcours uittekenen voor een spetterende verkleedproef. Kortom: sfeer en spanning gegarandeerd! De soort proef waarin de studentenruiters zullen strijden, wordt later meegedeeld. Het parcours wordt verreden over een hoogte van 1m10 met de meest originele verkleedkleren die in jullie kast hangen! Want naast het normale klassement, voorzien wij ook een prijs voor de best verklede combinatie! Aangezien deze proef meetelt voor het criterium, zijn er in deze proef de eerste punten voor het Antarès criterium te verdienen.

Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 18 februari 2020. We werken opnieuw met een maximum aantal inschrijvingen dus wees er snel bij en stuur nu een mailtje naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘Studentenproef FHE’ en vermeld naam ruiter of amazone en paard(en). Van zodra het maximum aantal overschreden wordt, kan iedere deelnemer starten met slechts één paard.

Ook niet-leden kunnen deelnemen aan een schappelijke prijs van €10/combinatie!

Het Facebookevenement met actuele info (waaronder startlijst en info accreditatie) vind je terug via onze Facebookpagina.

Wil je ons eerst even ontmoeten en ontdekken hoe we werken vooraleer je een stap zet in het onbekende? Kom gerust langs tijdens FHE. Wij ontvangen jullie met open armen en antwoorden met plezier op al jullie vragen!

Wij kijken alvast volop uit naar de 1ste wedstrijd van ons studentenseizoen!
Tot snel!