Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
18-05: Studentenproef Antarès criterium Meerdaalhof – Studentriders.be 18-05: Studentenproef Antarès criterium Meerdaalhof – Studentriders.be

18-05: Studentenproef Antarès criterium Meerdaalhof

2:00pm @ 18 May 2019

3:00pm @ 18 May 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Meerdaalhof, Meerdaalweg 2, 3050 Oud-Heverlee

Op zaterdag 18 mei zijn de studentenruiters net zoals vorig jaar te vinden in het Meerdaalhof in Vlaams-Brabant. Voorlopig zal onze studentenproef van start gaan om 14u (afhankelijk van het aantal deelnemers). Het verschil met vorig jaar is dat dit jaar de deelnemers zich moeten verkleden. In welk thema? Circus! Haal dus maar je zotste verkleedkleren boven!

Het parcours wordt verreden over een hoogte van 1m10 en telt mee voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen al de 5de manche waar de studenten punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. We zitten bijna in de helft. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend op elk moment van het jaar door 50 euro te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november. Het lidgeld kan op onze wedstrijden betaald worden of kan overgeschreven worden op volgend rekeningnummer van de BVSR: BE64 0013 0857 4052.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be met vermelding ‘studentenproef Meerdaalhof’. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zal je met één of meerdere paarden kunnen deelnemen.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur (zie website). Zij helpen je met plezier verder. Daarnaast kan je ons ook steeds contacteren via onze Facebookpagina.

Voor actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement (volgt later).

Wij hopen alvast dat jij erbij bent!