Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
18-04: Studentenproef Antarès criterium Jump for Joy Stal Mivaro – Studentriders.be 18-04: Studentenproef Antarès criterium Jump for Joy Stal Mivaro – Studentriders.be

18-04: Studentenproef Antarès criterium Jump for Joy Stal Mivaro

7:00pm @ 18 Apr 2020

9:00pm @ 18 Apr 2020

€ Gratis voor leden

Nationaal

Stal Mivaro, Predikherenstraat 6, 1703 Dilbeek

Op vrijdagavond 26 juli zijn de studentenruiters voor het eerst welkom bij Stal Mivaro tijdens Jumping Horseman. Het startuur is momenteel nog niet zeker.

De studentenproef zal een verkleedproef worden over een hoogte van 1m10. Plezier en fun verzekerd, want we organiseren een ride and runproef. In teams van 2 komen deelnemers aan de start. Eén iemand legt een parcours af met paard en eén iemand doet dat zonder paard. Welk thema? Pasen! Bovendien zal de proef meetellen voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen de 4de manche waar onze leden punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Deelname is gratis voor ledenNiet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Lid kan je worden als je studeert en tussen de 17 en 28 jaar bent. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van de naam van de ruiter/amazone en de naam van zijn/haar paard(en) waarmee je deelneemt plus de naam van de ninja die mee zal strijden zonder paard naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef Jump for Joy Mivaro’. Vergeet je zeker niet in te schrijven VOOR donderdag 16 april.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur. Zij helpen je met plezier verder.

Actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement (volgt later).

Wij hopen alvast dat jij erbij bent! De BVSR is alvast heel blij dat we jaar na jaar nieuwe locaties weten te strikken, waarvoor dank aan alle organisaties!

Wil je op de hoogte zijn van onze komende wedstrijden? De kalender van de Belgische Studentenruiters en het reglement vind je hier terug. Er staan er nog heel wat op de agenda!