Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
13-07: Studentenproef Antarès criterium Stal Hulsterlo – Studentriders.be 13-07: Studentenproef Antarès criterium Stal Hulsterlo – Studentriders.be

13-07: Studentenproef Antarès criterium Stal Hulsterlo

5:00pm @ 13 Jul 2019

6:30pm @ 13 Jul 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Stal Hulsterlo, Kouterstraat 4, 9170 Meerdonk

Op zaterdag 13 juli zijn de studentenruiters, net zoals vorig jaar, te vinden bij Stal Hulsterlo. Wanneer de studentenproef exact van start zal gaan, is momenteel nog niet bekend.

Het parcours wordt verreden over een hoogte van 1m10-1m15 en telt mee voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen al de 6de manche waar de leden punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef Stal Hulsterlo’.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur. Zij helpen je met plezier verder.

Voor actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent! Wil je alvast op de hoogte zijn van onze komende wedstrijden? De kalender van de Belgische Studentenruiters en het reglement vind je hier terug. Er staan er nog heel wat op de agenda!