Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
16-11: Rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen – Studentriders.be 16-11: Rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen – Studentriders.be

16-11: Rechtstreekse selectieproef in het Azelhof voor het BK tijdens Jumping Mechelen

9:00pm @ 16 Nov 2019

10:30pm @ 23 Nov 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Azelhof, Aarschotsesteenweg 201, 2500 Koningshooikt

Op deze selectieproef maken leden die niet via het criterium geselecteerd zijn toch kans op een plaatsje voor het Belgisch Kampioenschap der studentenruiters tijdens Jumping Mechelen. De selectieproef zal plaatsvinden op zaterdag 16 november in het Azelhof in Lier (na 21u). Om aan de wedstrijd in Mechelen te kunnen deelnemen moet je lid zijn. Leden kunnen gratis deelnemen aan deze rechtstreekse selectieproef.

Mensen die geen lid zijn betalen 15 euro inschrijvingsgeld. Iedereen die vorig jaar deelgenomen heeft aan het BK der studentenruiters, kan nu dus ook nog deelnemen aan de selectieproef voor dit jaar aangezien Mechelen het eerste evenement is van het studentenjaar. Andere mensen kunnen uiteraard ook nog steeds lid worden en deelnemen aan al onze evenementen.

In deze rechtstreekse proef moeten de studentenruiters zich verkleden (thema: Kamping Kitsch). Welke proef er zal verreden worden, wordt later doorgegeven. De combinaties die niet verkleed zijn, zullen 4 seconden extra aangerekend krijgen.

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen (onderwerp: rechtstreekse selectieproef Azelhof) met daarin jouw naam en die van jouw paard(en) naar nationaal@studentriders.be. Wees er als de kippen bij want de startplaatsen zijn beperkt tot 32 combinaties! Mogelijks beslissen we naarmate de inschrijvingen vorderen dat elke ruiter/amazone slechts kan starten met 1 paard.

De eerste 6 geklasseerde studenten of (oud-)leden van de vereniging klasseren zich zo voor het Belgisch Kampioenschap der studentenruiters te Mechelen.

Meer informatie over de studentenruiters kan je vinden op www.studentriders.be. Voor meer actuele info, bekijk dan ons evenement op Facebook en vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten.

Hopelijk tot dan!