Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
A F G E L A S T 04-04: Studentenproef Antarès criterium Groentenjumping – Studentriders.be A F G E L A S T 04-04: Studentenproef Antarès criterium Groentenjumping – Studentriders.be

A F G E L A S T 04-04: Studentenproef Antarès criterium Groentenjumping

7:00pm @ 4 Apr 2020

8:30pm @ 4 Apr 2020

€ Gratis voor leden

Nationaal

Stal Ceulemans, Hageweg 5, Sint-Katelijne-Waver

Op zaterdag 4 april zijn de studentenruiters te vinden bij Stal Ceulemans tijdens de Groentenjumping gelegen in Sint-Katelijne-Waver. Wanneer de proef ’s avonds exact van start gaat, wordt later nog gecommuniceerd.

Het parcours wordt verreden over een hoogte van 1m10-1m15 en telt mee voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen de 3de manche waar de studenten punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen! Inschrijven voor de 3de manche tijdens onze studentendag in Loenhout op zaterdag 14 maart is ook nog steeds mogelijk!

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef Groentenjumping’. Inschrijven kan t.e.m. woensdag 2 april 2020.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur. Zij helpen je met plezier verder.

Voor actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement.

Wij hopen alvast dat jij erbij bent!