Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
03-08: BBQ mét afterparty (all-in formule) – Studentriders.be 03-08: BBQ mét afterparty (all-in formule) – Studentriders.be

03-08: BBQ mét afterparty (all-in formule)

6:00pm @ 3 Aug 2019

5:00am @ 4 Aug 2019

€ €20

Oefenterrein LRV Zele, Neereindestraat, Zele

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij een BBQ (met afterparty) om iedereen te bedanken voor de hulp doorheen het jaar en gewoon omdat onze leden zo awesome zijn! Deze BBQ is voor leden, niet-leden, oud-leden, vrienden, familie,… Ook dit jaar vindt de BBQ plaats op de terreinen van LRV Zele in de Neereindestraat op 3 augustus. Iedereen is welkom vanaf 18u.

We bieden opnieuw een all-in formule aan waarbij zowel vlees als groenten, maar vooral ALLE DRANK inbegrepen is voor een schamele prijs van slechts 20 euro per persoon. Indien er mensen vegetarisch zijn, gelieve dit dan te melden via mail voor 27 juli.

Overtuigd en wil je inschrijven?
Mail dan naar nationaal@studentriders.be en 20 euro te storten naar het bankrekeningnummer van de BVSR: BE64 0013 0857 4052 en dit voor 23 juli.

Iedereen is welkom!! Dit is een ideaal evenement om iedereen beter te leren kennen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ook mensen die (nog) geen lid zijn, zijn van harte welkom!
Voor wie van ver komt of gewoon al eens graag de avonturier uithangt: tenten opslaan is mogelijk!

Zet je dus zeker aanwezig op ons Facebookevenement en nodig al je vrienden maar uit!

Tot dan!