Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
02-08: Studentenproef Antarès criterium Stal Rollebeek Boechout – Studentriders.be 02-08: Studentenproef Antarès criterium Stal Rollebeek Boechout – Studentriders.be

02-08: Studentenproef Antarès criterium Stal Rollebeek Boechout

5:00pm @ 2 Aug 2019

6:00pm @ 2 Aug 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Stal Rollebeek, Groenstraat 20, 2530 Boechout

Op vrijdagavond 2 augustus, de dag voor onze lekkere jaarlijkse BBQ, zijn de studentenruiters voor het eerst te gast tijdens Jumping Boechout georganiseerd door Stal Rollebeek. Het startuur van onze proef is voorlopig nog niet bekend. Welke proef er zal verreden worden, wordt later nog meegedeeld. Wat we wel al weten, is dat de proef een verkleedproef zal zijn en zal meetellen voor het Antarès criterium. Dit is ondertussen al de 9de manche waar onze leden punten kunnen sprokkelen voor Mechelen. De finalisten van het criterium zijn verzekerd van een startplaats op het BK der studentenruiters op Jumping Mechelen!

Inschrijven?

Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Lid worden kan vrijblijvend door 50 euro te betalen. Lid kan je worden als je studeert en tussen de 17 en 28 jaar bent. Dit lidgeld geeft recht op gratis deelname aan alle wedstrijden van de studentenruiters tot en met november.

Wil je graag deelnemen? Stuur dan een mailtje met vermelding van jouw naam en de naam van jouw paard(en) waarmee je deelneemt naar nationaal@studentriders.be met als onderwerp ‘studentenproef Stal Rollebeek’.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op de website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het  bestuur. Zij helpen je met plezier verder.

Voor actuele info, waaronder startuur, startlijst,… vind je op het Facebookevenement (volgt later).

Wil je alvast op de hoogte zijn van onze komende wedstrijden? De kalender van de Belgische Studentenruiters en het reglement vind je hier terug. Er staan er nog heel wat op de agenda!