Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
02-06: Proef dressuurcriterium Genk – Studentriders.be 02-06: Proef dressuurcriterium Genk – Studentriders.be

02-06: Proef dressuurcriterium Genk

9:00am @ 2 Jun 2019

6:00pm @ 2 Jun 2019

€ Zie Equibel

Nationaal

Kattevenia, Ruiterclub Genk, Kattevennen 12, 3600 Genk

Voor de 5de manche trekken de dressuurliefhebbers richting Genk. Op 2 juni kunnen jullie opnieuw deelnemen aan de dressuurwedstrijd georganiseerd door de Kempische Regionale. Voor de manches die tijdens de wedstrijd van de KR plaatsvinden, kan je zelf kiezen aan welk niveau je zal deelnemen. Op Equibel vind je steeds welke proeven er worden verreden.

Concreet? Kies welk niveau(s) je start en sprokkel zo veel mogelijk punten voor het dressuurcriterium van de BVSR. Beslis je om tijdens het seizoen te veranderen van niveau 1 naar niveau 2 bijvoorbeeld, dan tellen enkel de punten van het hoogst gereden niveau. Het is ook mogelijk om per niveau 2 proeven mee te rijden (bijvoorbeeld niveau 1.1 en 1.2) op 1 dag, maar opnieuw, dan tellen enkel de punten van niveau 1.2. De winnaars van het dressuurcriterium winnen mogelijks een startplaats tijdens Jumping Mechelen.

Inschrijven moeten hiervoor ook via Equibel verlopen zodat je officieel deelneemt aan de wedstrijd. Daarnaast verwachten wij, net zoals het criterium van springen, dat deelnemers zich inschrijven door te mailen naar nationaal@studentriders.be. Zo kunnen wij een apart klassement bijhouden van onze deelnemers. Dit betekent dat je zowel voor de officiële wedstrijd als voor onze manche een prijs in de wacht kan slepen. Concrete informatie zoals de starturen en startlijst, zullen in de week van de wedstrijd te vinden zijn op de KR-website.

Inschrijven via mail naar nationaal@studentriders.be én via equibel.

Inschrijvingen sluiten op 27 mei.