Studentriders.be
Follow us on:
Get in touch: info@studentriders.be |  en fr nl
01-11: Laatste manche Antarès criterium in Sentower Park – Studentriders.be 01-11: Laatste manche Antarès criterium in Sentower Park – Studentriders.be

01-11: Laatste manche Antarès criterium in Sentower Park

6:00pm @ 1 Nov 2019

7:30pm @ 1 Nov 2019

€ Gratis voor leden

Nationaal

Sentower Park, Leemkuilstraat 21, 3660 Opglabbeek

Op vrijdag 1 november gaat onze laatste manche van het Antarès criterium van start. Deze manche zal plaatsvinden in Sentower Park (Opglabbeek). Dit betekent ook meteen de laatste kans om punten te sprokkelen voor het BK der studentenruiters in Mechelen. Deelname is gratis voor leden. Niet-leden betalen €10 per combinatie. Wanneer de proef, die zal verreden worden over een hoogte van 1m15, begint wordt later nog gecommuniceerd. Bovendien zal dit een verkleedproef zijn met thema: Halloween. Vergeet je dus zeker niet te verkleden!

Hoe inschrijven?

Verzeker je deelname voor de finale tijdens Jumping Mechelen en schrijf je in voor de laatste manche door te mailen naar nationaal@studentriders.be VOOR 29 OKTOBER, met vermelding van de wedstrijd + naam paard(en) en ruiter. Als je meerdere paarden rijdt, geef dan door welk paard die dag telt voor het criterium. Zo houden we het eerlijk voor de deelnemers die slechts 1 paard hebben. Indien er teveel deelnemers zijn, laten wij de keuze aan de ruiters met meerdere paarden met welk paard ze zullen starten. De top 3 in Jumping Mechelen wordt verwend met mooie prijzen gesponsord door Antarès.

Leden die aan minder dan 3 wedstrijden hebben deelgenomen, komen sowieso NIET in aanmerking voor het BK in Mechelen. Dit staat duidelijk in ons reglement vermeldt.

Meer info over de Belgische studentenruiters kan je vinden op onze website: www.studentriders.be. Met vragen kan je ook altijd terecht bij het bestuur, zij helpen je met plezier verder.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Slechts 25 deelnemers krijgen de kans om in Sentower Park te strijden voor de overwinning.

Voor meer actuele info, bekijk dan ons evenement op Facebook en vergeet je zeker niet op aanwezig te zetten.

Hopelijk tot dan!